Πορτογαλία: Την Πέμπτη ορκίζεται η νέα κυβέρνηση

Ο νέος υπουργός Οικονομικών έχει λάβει διδακτορικό από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και είναι ειδικός σε θέματα αγοράς εργασίας.

Πορτογαλία: Την Πέμπτη ορκίζεται η νέα κυβέρνηση

Ο πρόεδρος της Πορτογαλίας Άνιμπαλ Καβάκο Σίλβα αποδέχτηκε την σύνθεση της νέας κυβέρνησης των Σοσιαλιστών, στην οποία την θέση του υπουργού Οικονομικών θα έχει ο οικονομολόγος Μάριο Σεντένο.

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο του πρωθυπουργού η νέα κυβέρνηση θα ορκιστεί την Πέμπτη.

Ο 48χρονος Σεντένο έχει λάβει διδακτορικό από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και είναι ειδικός σε θέματα αγοράς εργασίας. Όπως μεταδίδει το Reuters, ήταν ο βασικός οικονομικός σύμβουλος του σοσιαλιστή ηγέτη και νέου πρωθυπουργού Αντόνιο Κόστα και είχε συντάξει το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος. 

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v