Παράταση για την δεσμευτική πρόταση ζητούν SABMiller και InBev

Η SABMiller σκοπεύει να αιτηθεί η Επιτροπή Εξαγορών και Συγχωνεύσεων του Λονδίνου να παρατείνει την προθεσμία –που λήγει σήμερα- για την υποβολή δεσμευτικής προσφοράς από την InBev.

Παράταση για την δεσμευτική πρόταση ζητούν SABMiller και InBev
Η SABMiller σχεδιάζει να ζητήσει από τις αρμόδιες βρετανικές αρχές να παρατείνουν για μια ακόμα φορά την προθεσίμα για την υποβολή επίσημης πρότασης εξαγοράς από την InBev, καθώς και οι δυο πλευρές θέλουν περισσότερο χρόνο για να εξασφαλίσουν τη στήριξη των μετόχων αλλά και τη χρηματοδότηση
, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Bloomberg.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο, η SABMiller σκοπεύει να αιτηθεί η Επιτροπή Εξαγορών και Συγχωνεύσεων του Λονδίνου να παρατείνει την προθεσμία –που λήγει σήμερα. Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το πρακτορείο, οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών προχωρούν, όμως οι εταιρείες θα ήθελαν περισσότερο χρόνο για να αυξήσουν τη στήριξη από τους μετόχους και να ολοκληρώσουν το δανειακό «πακέτο» και τα νομικά έγγραφα που απαιτούνται.

Σημειώνεται πως η Επιτροπή είχε ήδη δώσει παράταση δυο εβδομάδων από την αρχική προθεσμία της 14ης Οκτωβρίου, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Bloomberg, οι InBev και SABMiller θέλουν παράταση τουλάχιστον μιας εβδομάδας.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v