Λ.Οίκος: Η Ρωσία κινδυνεύει με νέες κυρώσεις

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου προειδοποίησε την Ρωσία με την επιβολή νέων κυρώσεων από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της.

Λ.Οίκος: Η Ρωσία κινδυνεύει με νέες κυρώσεις

Η Ρωσία δεν έχει δώσει πειστικές εξηγήσεις όσον αφορά την εμπλοκή στην Ουκρανία και στην κλιμάκωση της κρίσης και αντιμετωπίζει αυξημένο κίνδυνο επιβολής νέων κυρώσεων, δήλωσε την Παρασκευή ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζος Έρνεστ. 

«Οι αρνήσεις αυτές δεν έχουν απολύτως καμία βάση» σημείωσε σύμφωνα με το Reuters ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου. «Βάζει τη Ρωσία σε κίνδυνο να αντιμετωπίσει επιπρόσθετο οικονομικό κόστος που μπορεί να επιβληθεί από τις ΗΠΑ σε συνεργασία με τους συμμάχους μας» πρόσθεσε ο ίδιος σε συνέντευξη τύπου. 

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο