Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καθυστερήσεις στο tapering βλέπει η Goldman Sachs

Η Federal Reserve πιθανότατα θα καθυστερήσει την εφαρμογή του περιορισμού του προγράμματος αγοράς ομολόγων της μέχρι τον Μάρτιο του 2014, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Goldman Sachs.

Καθυστερήσεις στο tapering βλέπει η Goldman Sachs

Μετά τα απογοητευτικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν για την ανεργία του Σεπτεμβρίου, η Federal Reserve πιθανότατα θα καθυστερήσει τον περιορισμό του προγράμματος αγοράς ομολόγων μέχρι τον Μάρτιο, όπως εκτιμά η Goldman Sachs, μεταδίδει το CNBC.

«Αν και ο Δεκέμβριος παραμένει πιθανότητα, αυτή η έκθεση (για την ανεργία) καθιστά πιθανότερο η Fed να καθυστερήσει την πρώτη μείωση στον ρυθμό με τον οποίον αγοράζει ομόλογα μέχρι το 2014», ανέφερε η τράπεζα.

«Αν και η αβεβαιότητα είναι σημαντική, ωστόσο νομίζουμε πως ο Μάρτιος είναι ο πιθανότερος μήνας σύμφωνα με τις οικονομικές προβλέψεις μας».

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v