Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιρλαδνός ΥΠΟΙΚ: Πρόοδος με ΕΚΤ για χρέος τραπεζών

Η Ιρλανδία έχει σημειώσει αξιοσημείωτη πρόοδο στις συνομιλίες με την ΕΚΤ για το χρέος των ιρλανδικών, δήλωσε την Πέμπτη ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Michael Noonan.

Ιρλαδνός ΥΠΟΙΚ: Πρόοδος με ΕΚΤ για χρέος τραπεζών
Η Ιρλανδία έχει σημειώσει αξιοσημείωτη πρόοδο στις συνομιλίες με την ΕΚΤ για το χρέος των ιρλανδικών, δήλωσε την Πέμπτη ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Michael Noonan
.

"Έχουμε πραγματοποιήσει αξιοσημείωτη πρόοδο στην Φρανκφούρτη, εκκρεμούν ακόμα κάποια κρίσιμα ζητήματα, αλλά ελπίζουμε ότι θα τα επιλύσουμε ως το Μάρτιο" σημείωσε σύμφωνα με το Reuters ο κ. Noonan.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο LinkedinΥπενθυμίζεται ότι η Ιρλανδία διαπραγματεύεται περισσότερο από ένα χρόνο με την ΕΚΤ για την χαλάρωση των όρων εξόφλησης των υποσχετικών γραμματίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v