Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα μέτρα λιτότητας στην Ιταλία

Μέτρα λιτότητας για την εξοικονόμηση 4,2 δισ. ευρώ έως το τέλος του έτους ανακοίνωσε ότι θα εφαρμόσει η Ιταλία προκειμένου να αποφύγει μια νέα ενδεχόμενη αύξηση του ΦΠΑ.

Νέα μέτρα λιτότητας στην Ιταλία
Μέτρα λιτότητας για την εξοικονόμηση 4,2 δισ. ευρώ
έως το τέλος του έτους ανακοίνωσε ότι θα εφαρμόσει η Ιταλία προκειμένου να αποφύγει μια νέα ενδεχόμενη αύξηση του ΦΠΑ.

Σε ανακοίνωσή του το Υπουργικό Συμβούλιο αργά το βράδι της Δευτέρας, γνωστοποίησε ότι 4,2 δισ. ευρώ θα προέλθουν από τις περικοπές δαπανών διαφόρων υπουργείων αλλά και δημόσιων υπηρεσιών.

Σημειώνεται ότι παρά τα νέα μέτρα ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι αρνήθηκε να διαβεβαιώσει τους δημοσιογράφους μετά το πέρας του υπουργικού ότι τελικά θα αποφευχθεί μια νέα αύξηση στο ΦΠΑ.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v