Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O Jim Ο'Neill της Goldman Sachs υποψήφιος για BoE

Ο πρόεδρος της Goldman Sachs Asset Management, ο γνωστός Jim O’Neill, είναι στους υποψηφίους για τη διαδοχή του Mervyn King στη θέση του επικεφαλής της Τράπεζας της Αγγλίας (ΒοE), σύμφωνα με τους Sunday Times.

O Jim ΟNeill της Goldman Sachs υποψήφιος για BoE
Ο πρόεδρος της Goldman Sachs Asset Management, ο γνωστός Jim O’Neill, είναι στους υποψηφίους για τη διαδοχή του Mervyn King στη θέση του επικεφαλής της Τράπεζας της Αγγλίας (ΒοE), σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο O’Neill έχει προσεγγιστεί από στελέχη της κεντρικής τράπεζας αρκετούς μήνες πριν.

Η θητεία του Mervyn King λήγει τον Ιούνιο του 2013.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v