Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ουγγαρία: Ακύρωσε δημοπρασία 3ετών ομολόγων

Η Ουγγαρία ακύρωσε την σημερινή δημοπρασία 3ετών ομολόγων ενώ παράλληλα μείωσε τον στόχο άντλησης για την δημοπρασία 10ετών ομολόγων κατά 3 δισ. φιορίνια καθώς αντιμετωπίζει εκτόξευση του κόστους δανεισμού

Ουγγαρία: Ακύρωσε δημοπρασία 3ετών ομολόγων
Η Ουγγαρία ακύρωσε την σημερινή δημοπρασία 3ετών ομολόγων ενώ παράλληλα μείωσε τον στόχο άντλησης για την δημοπρασία 10ετών ομολόγων κατά 3 δισ. φιορίνια καθώς αντιμετωπίζει εκτόξευση του κόστους δανεισμού.

Όπως επισήμως ανακοίνωσε ο οργανισμός διαχείρισης δημοσίου χρέους (ΑΚΚ) της Ουγγαρίας, η δημοπρασία των 3ετών ομολόγων ακυρώθηκε «επειδή υπήρχε μεγάλη απόκλιση στις αποδόσεις που προσέφεραν οι επενδυτές».

Στην δημοπρασία των 10ετών ομολόγων, η μέση απόδοση αναρριχήθηκε στο 9,70% από 8,78% κατά την προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία.

Κανονικά προχώρησε η δημοπρασία 5ετών τίτλων, όπου όμως, επίσης το κόστος δανεισμού εκτοξεύθηκε, στο 9,63% από 8,72% κατά την δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε πριν από δύο εβδομάδες.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v