Πρόταση Ομπάμα για μείωση του ελλείμματος

Σχέδιο για την μείωση του ελλείμματος των ΗΠΑ κατά 4 τρισ. δολάρια σε δώδεκα χρόνια παρουσίασε την Τετάρτη ο Μπάρακ Ομπάμα. Μείωση αμυντικών δαπανών, περιορισμό σπατάλης στην υγεία. Δεν θα μειώσει φόρους σε πλούσιους.

Πρόταση Ομπάμα για μείωση του ελλείμματος
Σχέδιο για την μείωση του ελλείμματος των ΗΠΑ κατά 4 τρισ. δολάρια σε δώδεκα χρόνια παρουσίασε την Τετάρτη ο πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα, όπως μεταδίδει το Reuters.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ πρότεινε τέσσερα βήματα για την μείωση του δημόσιου ελλείμματος. Την μείωση των αμυντικών δαπανών, την εξάλειψη της σπατάλης στο σύστημα υγείας, τον έλεγχο των δημόσιων δαπανών και την αναμόρφωση του ομοσπονδιακού φορολογικού συστήματος.

Επίσης ο πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα τόνισε ότι δεν θα δεχθεί να προβεί σε φοροαπαλλαγές στους πλούσιους πολίτες σαν τον προκάτοχο του.

“Δεν μπορούμε να αντέξουμε μείωση φόρων αξίας 1 τρισ. δολαρίων για κάθε εκατομμυριούχο και δισεκατομμυριούχο στη χώρα μας. Και αρνούμαι να επαναλάβω κάτι τέτοιο” δήλωσε ο Μπάρακ Ομπάμα.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο LinkedinΟ πρόεδρος Ομπάμα υπογράμμισε ότι η πρόταση των ρεπουμπλικάνων για την αντιμετώπιση του χρέους θα οδηγούσε στο τέλος του Medicaire “όπως το ξέρουμε”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο