SIA: Αύξηση πωλήσεων ημιαγωγών 4,5% τον Μάιο

Οι παγκόσμιες πωλήσεις ημιαγωγών αναρριχήθηκαν 4,5% τον Μάιο, με την βοήθεια της υψηλότερης ζήτησης για chips ηλεκτρονικών υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων.

SIA: Αύξηση πωλήσεων ημιαγωγών 4,5% τον Μάιο
Οι παγκόσμιες πωλήσεις ημιαγωγών αναρριχήθηκαν 4,5% τον Μάιο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, με την βοήθεια της υψηλότερης ζήτησης για chips ηλεκτρονικών υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων, σύμφωνα με τα στοιχεία της ένωσης Semiconductor Industry Association.

Συνολικά οι πωλήσεις αυξήθηκαν στα 24,7 δισ. δολ. τον Μάιο από 23,6 δισ. δολ. τον Απρίλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της ένωσης, που έχει έδρα στην Καλιφόρνια.

Σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, οι πωλήσεις εκτινάχθηκαν 48%.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v