Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

BA: Ζημίες-ρεκόρ για το έτος χρήσης 2009-2010

Σε επίπεδο-ρεκόρ έφθασαν οι ζημίες της βρετανικής αεροπορικής εταιρίας British Airways (B.A.) λόγω απεργιών αλλά και της παγκόσμιας ύφεσης.

BA: Ζημίες-ρεκόρ για το έτος χρήσης 2009-2010
Σε επίπεδο-ρεκόρ έφθασαν οι ζημίες της βρετανικής αεροπορικής εταιρίας British Airways (B.A.) λόγω απεργιών αλλά και της παγκόσμιας ύφεσης.

Οι ζημίες έφθασαν στα 425 εκατ. στερλίνες
(613 εκατ. δολάρια) για το έτος χρήσης που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου 2010, από 358 εκατ. στερλίνες που ήταν το προηγούμενο έτος χρήσης.

Οι πωλήσεις υποχώρησαν 11% στα 7,99 δισ. στερλίνες, ενώ η B.A. ευελπιστεί ότι κατά το τρέχον έτος χρήσης θα κατορθώσει να ισορροπήσει τα οικονομικά της μεγέθη και να μην εμφανίσει ζημίες.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v