Ελλάδα και Κίνα στην Aτζέντα της G7

Το δημοσιονομικό έλλειμμα της Ελλάδας και η Κινεζική νομισματική πολιτική, είναι δύο από τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ατζέντα των υπουργών οικονομικών των G7, που θα συνεδριάσουν, το Σαββατοκύριακο, στον Καναδά.

Ελλάδα και Κίνα στην Aτζέντα της G7
Το δημοσιονομικό έλλειμμα της Ελλάδας και η Κινεζική νομισματική πολιτική, είναι δύο από τα βασικά θέματα που περιλαμβάνονται στην ατζέντα των υπουργών οικονομικών και των διοικητών των Κεντρικών Τραπεζών των G7 που θα συνεδριάσουν, το Σαββατοκύριακο, στον Καναδά.

Ο αμερικανός υπουργός οικονομικών αναμένεται να επιχειρηματολογήσει υπέρ της διατήρησης των μέτρων στήριξης των οικονομιών παρόλο που η οικονομική ανάκαμψη είναι πλέον εμφανής στις περισσότερες χώρες.

Το Σάββατο οι υπουργοί οικονομικών αναμένεται να δώσουν κοινή συνέντευξη τύπου.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο