ΕΕ: Άνοδος 203% στο έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών

Εκρηκτική πορεία σημείωσε το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών της Ε.Ε. στο β΄ τρίμηνο του 2008, καθώς διευρύνθηκε στα 30,9 δισ. ευρώ, έναντι 10,2 δισ. που ήταν στο αντίστοιχο διάστημα του περασμένου έτους.

ΕΕ: Άνοδος 203% στο έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών
Εκρηκτική πορεία σημείωσε το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών της Ε.Ε.
στο β΄ τρίμηνο του 2008, καθώς διευρύνθηκε στα 30,9 δισ. ευρώ, έναντι 10,2 δισ. που ήταν στο αντίστοιχο διάστημα του περασμένου έτους.

Βάσει της λεπτομερούς ανακοίνωσης της Eurostat
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin, η Ε.Ε. εμφάνισε πλεόνασμα τρεχουσών συναλλαγών με τις ΗΠΑ στα 17,9 δισ. ευρώ, την Ελβετία στα 6,8 δισ., τον Καναδά στα 3,6 δισ. και το Χονγκ Κονγκ στο 1,6 δισ. ευρώ. Αντίθετα, είχε έλλειμμα 29,2 δισ. ευρώ με την Κίνα, 14,2 δισ. με τη Ρωσία και 6,1 δισ. με την Ιαπωνία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v