Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alitalia: Ένα βήμα πιο κοντά στη χρεοκοπία

Την προσφορά εξαγοράς της Alitalia απέσυρε ο κ. Roberto Colannino, πρόεδρος της Piaggio, ο οποίος ηγούνταν ομάδας επενδυτών, μετά την κόντρα με τα συνδικάτα και την αποτυχία συναίνεσης μεταξύ των δύο πλευρών.

Alitalia: Ένα βήμα πιο κοντά στη χρεοκοπία
Την προσφορά εξαγοράς της Alitalia απέσυρε ο κ. Roberto Colannino, πρόεδρος της Piaggio, ο οποίος ηγούνταν ομάδας επενδυτών, μετά την κόντρα με τα συνδικάτα και την αποτυχία συναίνεσης μεταξύ των δύο πλευρών.

"Έπειτα από επτά ημέρες συνομιλιών, δεν υπάρχουν πλέον περαιτέρω περιθώρια διαπραγμάτευσης", αναφέρεται στην ανακοίνωση του επενδυτικού ομίλου Cai που ενδιαφερόταν για την εξαγορά του προβληματικού ιταλικού αερομεταφορέα.

Η κυβέρνηση είχε δώσει μέχρι χθες περιθώριο στα συνδικάτα να συμφωνήσουν με το σχέδιο διάσωσης, στο οποίο περιλαμβάνεται μείωση αποδοχών αλλά και θέσεων εργασίας, προκειμένου ο κ. Colannino και οι συνεργάτες του να επενδύσουν 1 δισ. ευρώ στον αερομεταφορέα και να τον συγχωνεύσουν κατόπιν με την Air One.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v