ΕΛΤΕΧ Ανεμος: Στα 1,8 ευρώ αυξάνει την τιμή-στόχο η Euroxx

Η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι τα καθαρά κέρδη της εταιρείας θα ανέλθουν στα 12 εκατ. ευρώ φέτος, ενώ οι πωλήσεις στα 50,1 εκατ. ευρώ.

ΕΛΤΕΧ Ανεμος: Στα 1,8 ευρώ αυξάνει την τιμή-στόχο η Euroxx

Στα 1,80 ευρώ, από 1,25 πριν αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της ΕΛΤΕΧ Άνεμος η Euroxx σε έκθεση στην οποία διατηρεί τη σύσταση overweight.

H χρηματιστηριακή χαρακτηρίζει ισχυρές τις επιδόσεις της εταιρείας το δ΄ τρίμηνο, ενώ «στέκεται» και στις χαμηλότερες χρηματοοικονομικές δαπάνες της εισηγμένης.

Σύμφωνα με την Euroxx τα καθαρά κέρδη της εταιρείας θα ανέλθουν στα 12 εκατ. ευρώ φέτος, ενώ οι πωλήσεις στα 50,1 εκατ. ευρώ.

Η μετοχή της Euroxx ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 11ης Μαίου στα 1,26 ευρώ.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v