Εθνική ΑΕΔΑΚ: Αναστολή διαπραγμάτευσης μεριδίων ΔΑΚ

Εκτός διαπραγμάτευσης στο Χ.Α. θα είναι στις 23/4 το Διαπραγματεύσιμο Αμοιβαίο Κεφάλαιο «NBGAM ETF Greece & Turkey 30 - Μετοχικό», λόγω αργίας του Χρηματιστηρίου Κωνσταντινούπολης, ανακοίνωσε η Εθνική ΑΕΔΑΚ.

Εθνική ΑΕΔΑΚ: Αναστολή διαπραγμάτευσης μεριδίων ΔΑΚ
Η Εθνική Asset Management ΑΕΔΑΚ ως εκδότης και διαχειριστής του Διαπραγματεύσιμου Αμοιβαίου Κεφαλαίου «NBGAM ETF Greece & Turkey 30 - Μετοχικό», ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 23η Απριλίου του 2014 δεν θα είναι δυνατή η διαπραγμάτευση του
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin εν λόγω Αμοιβαίου Κεφαλαίου στην Αγορά Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, λόγω επίσημης αργίας του Χρηματιστηρίου Κωνσταντινούπολης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v