Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

XA: Συνεχίζεται η αναστολή για Σέλμαν

Η συνέχιση της αναστολής των ανωτέρω μετοχών κρίνεται αναγκαία για την προστασία των επενδυτών, δεδομένου ότι δε διασφαλίζεται προσωρινά η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών των εν λόγω εταιριών

XA: Συνεχίζεται η αναστολή για Σέλμαν

Μετά από σχετική απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς οι μετοχές της εταιρίας "ΣΕΛΜΑΝ ΕΛΛΗΝΟΕΛΒΕΤΙΚΗ ΒΙΟΜ. ΕΠΕΞ. ΞΥΛΟΥ Α.Ε." παραμένουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 17 του ν.3371/2005, έως ότου η εταιρία προβεί στην εκ νέου κατάρτιση και δημοσιοποίηση των οικονομικών καταστάσεων της περιόδου 1.1-30.09.2013 σύμφωνα με τα ΔΛΠ/ΔΠΧΑ και τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρ. 6 του ν.3556/2007, γεγονός το οποίο θα πρέπει να προκύπτει από την έκθεση επισκόπησης του νόμιμου ελεγκτή της.

Η συνέχιση της αναστολής των ανωτέρω μετοχών κρίνεται αναγκαία για την προστασία των επενδυτών, δεδομένου ότι δε διασφαλίζεται προσωρινά η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών των εν λόγω εταιριών.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v