Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

HSBC: Ο χρυσός θα ξεπεράσει τα 1.900 δολ./ουγγιά

Ο χρυσός μπορεί να είναι μια από τις λίγες επενδύσεις που θα αποδώσουν το 2012, υποστηρίζει ανάλυση της HSBC.

HSBC: Ο χρυσός θα ξεπεράσει τα 1.900 δολ./ουγγιά
Ο χρυσός μπορεί να είναι μια από τις λίγες επενδύσεις που θα αποδώσουν το 2012, υποστηρίζει ανάλυση της HSBC.

Θα επωφεληθεί από την πολιτική και οικονομική αβεβαιότητα στις ΗΠΑ καθώς το «δημοσιονομικό χαντάκι» πλησιάζει (σ.σ. οι ΗΠΑ έχουν μεγάλες λήξεις χρέους το 2013), και μπορεί να οδηγήσει σε ράλι στα πολύτιμα μέταλλα αργότερα τη χρονιά το οποίο θα φέρει την τιμή πάνω από τα 1.900 δολάρια η ουγγιά, υποστηρίζουν αναλυτές της εταιρείας.

Σύμφωνα με τους ίδιους, η οικονομική αβεβαιότητα, οι γεωπολιτικές εντάσεις και οι εκλογές της υπερδύναμης είναι «gold-bullish» γεγονότα,
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedinκαι το πολύτιμο νόμισμα θα αποδώσει καλύτερα απ’ ότι ένα χρόνο νωρίτερα, όταν η ανάπτυξη στις ΗΠΑ ήταν φτωχή και το δολάριο αδύναμο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v