Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΕΔΥΚΑ: Ζητά μείωση μετοχικού κεφαλαίου των ΑΕΕΔ

Με επιτυχία έγινε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΕΔΥΚΑ. Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν στον κλάδο των ΑΕΕΔ.

ΣΕΔΥΚΑ: Ζητά μείωση μετοχικού κεφαλαίου των ΑΕΕΔ
Με επιτυχία έγινε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΕΔΥΚΑ. Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν στον κλάδο των ΑΕΕΔ, όπως:

- Η κατάργηση του Φορολογικού Πιστοποιητικού
- Η επικείμενη μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου των ΑΕΕΔ και των mini ΑΕΠΕΥ

- Η μείωση της ετήσιας συνδρομής της Ε.Κ.

Επίσης αναγνώστηκε επιστολή που απέστειλε ο Πρόεδρος της Ε.Κ. κ. Μποτόπουλος Κων/νος σύμφωνα με την οποία ο εκπρόσωπος της εποπτικής αρχής εξέφραζε τη στήριξή του στον Κλάδο των ΑΕΕΔ, έκανε αναφορά στην κατάργηση του Φορολογικού Πιστοποιητικού και τέλος κάλεσε όλο τον Κλάδο να συνεχίσει να λειτουργεί εντός των νομίμων πλαισίων, απρόσκοπτα και κρατώντας ανοικτό το παράθυρο στο μέλλον.

Στις εργασίες της Γ.Σ. παρευρέθη και ο Πρόεδρος του ΧΑΑ κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, ο οποίος συνεχάρη το Δ.Σ. του ΣΕΔΥΚΑ για το έργο του μέχρι σήμερα και δήλωσε πως το ΧΑΑ θα συνεχίσει να στηρίζει τον Κλάδο των ΑΕΕΔ.

Τέλος συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που επέφερε η οικονομική κρίση τόσο στον Κλάδο όσο και στην Οικονομία γενικότερα. Ως λύση στο πρόβλημα εσόδων που αντιμετωπίζει ο Κλάδος, προτάθηκε ο εμπλουτισμός με περισσότερα προϊόντα ούτως ώστε με αυτό τον τρόπο οι ΑΕΕΔ να βελτιώσουν την "πωλησιακή τους φαρέτρα".
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin
Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με την ανακοίνωση του Προέδρου κ. Πολυχρονίου, πως το Δ.Σ. του ΣΕΔΥΚΑ, μόλις ορκιστεί η νέα Κυβέρνηση, θα επιδιώξει κατευθείαν την τροποποίηση του Ν.3606/07 και θα ζητήσει την κατάργηση του Φορολ.Πιστοποιητικού και τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου των εταιρειών του Κλάδου.

Επίσης έκανε σαφές πως μετά την τροποποίηση του Νόμου αυτού,ο ΣΕΔΥΚΑ θα εστιάσει σε κεντροποιημένες συμφωνίες σχετικά με προϊόντα που θα αυξήσουν τα έσοδα των ΑΕΕΔ καθώς θα συνεχίσει τα εκπαιδευτικά σεμινάρια προκειμένου να υπάρχει συνεχής επιμόρφωση στα στελέχη του Κλάδου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v