Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EFG Properties: Nέα τιμή-στόχος από Alpha Finance

Στα 8,1 ευρώ, από 8,2 πριν αναπροσαρμόζει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της EFG Properties η Alpha Finance σε έκθεση (25/01) στην οποία διατηρεί τη σύσταση outperform.

EFG Properties: Nέα τιμή-στόχος από Alpha Finance
Στα 8,1 ευρώ, από 8,2 πριν αναπροσαρμόζει την τιμή-στόχο
για τη μετοχή της EFG Properties η Alpha Finance σε έκθεση (25/01) στην οποία διατηρεί τη σύσταση outperform.

H νέα τιμή αποδίδεται στη μικρή αναπροσαρμογή από τη χρηματιστηριακή των εκτιμήσεων για τα έσοδα της εισηγμένης από τα μισθώματα και τους τόκους.

Η Alpha Finance τονίζει ωστόσο ότι η μετοχή της EFG Properties διαπραγματεύεται με discount 45% έναντι της εσωτερικής της αξίας.

Η μετοχή της εταιρίας ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 25ης Ιανουαρίου στα 6,1 ευρώ.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v