Sprider: Χαμηλότερη τιμή στα 1,2 ευρώ από Merit

Νέα, χαμηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Sprider, στα 1,2 από 1,5 ευρώ δίνει η Merit Χρηματιστηριακή σε έκθεσή της στις 25/5, ενώ διατηρεί τη σύσταση "buy" για τη μετοχή.

Sprider: Χαμηλότερη τιμή στα 1,2 ευρώ από Merit
Νέα, χαμηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Sprider, στα 1,2 από 1,5 ευρώ
δίνει η Merit Χρηματιστηριακή σε έκθεσή της στις 25/5, ενώ διατηρεί τη σύσταση "buy" για τη μετοχή. 

Όπως αναφέρει, η αναθεώρηση της τιμής έχει γίνει λόγω μιας πτωτικής αναθεώρησης των μελλοντικών εσόδων και κερδών του ομίλου. Η οικονομική ύφεση στην Ελλάδα έχει οδηγήσει σε μια πτώση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης και σε μείωση των λιανικών πωλήσεων. Αντίστοιχη είναι η κατάσταση και στις ξένες αγορές που δραστηριοποιείται ο όμιλος.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο LinkedinΟ όμιλος κατάφερε στο πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους να αυξήσει το μερίδιο αγοράς και να γυρίσει στην κερδοφορία μετά από 2 διαδοχικά τρίμηνα ζημιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v