ΑΤΕ: Στα 29,9 εκ. τα κέρδη Q2, λέει η Marfin

"Αξιοπρεπή" μεγέθη με βελτίωση των βασικών εσόδων, ισχυρά κέρδη από συναλλαγές και υψηλότερες προβλέψεις, εκτιμά η Marfin ότι θα ανακοινώσει η ATEBank στο β' τρίμηνο.

ΑΤΕ: Στα 29,9 εκ. τα κέρδη Q2, λέει η Marfin
"Αξιοπρεπή" μεγέθη με βελτίωση των βασικών εσόδων, ισχυρά κέρδη από συναλλαγές και υψηλότερες προβλέψεις, εκτιμά η Marfin ότι θα ανακοινώσει η ATEbank στο β' τρίμηνο.

Η Marfin διατηρεί σύσταση "sell" με τιμή-στόχο στα 1,3 ευρώ για την τράπεζα, σημειώνοντας ωστόσο ότι εάν επιβεβαιωθούν οι τρέχουσες τάσεις, θα προχωρήσει σε αναβάθμιση των εκτιμήσεων για την τράπεζα. 

Ειδικότερα για το Q2, η Marfin προβλέπει ότι η τράπεζα θα εμφανίσει καθαρά κέρδη 29,9 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 24,8% σε ετήσια βάση, μείωση 2,9% στα καθαρά έσοδα από τόκους, στα 162,8 εκατ. ευρώ και αύξηση των προβλέψεων για επισφάλειες σε ετήσια βάση κατά 18.7% στα 99,6 εκατ. ευρώ.   

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο LinkedinΗ Αγροτική ανακοινώνει αποτελέσματα τριμήνου στις 26 Αυγούστου, μετά το κλείσιμο της αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο