Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

HSBC: Αναβαθμίζει MOH - Αυξάνει τιμή για ΕΛΠΕ

Σε αναβάθμιση της σύστασης για τη Motor Oil σε "neutral" και αύξηση της τιμής-στόχου στα 8,8 ευρώ από 7,3 ευρώ και αύξηση της τιμής για τα ΕΛΠΕ στα 7,3 ευρώ από 6,3 ευρώ, με διατήρηση της σύστασης "neutral" προχωρά η HSBC.

HSBC: Αναβαθμίζει MOH - Αυξάνει τιμή για ΕΛΠΕ
Σε αναβάθμιση της σύστασης για τη Motor Oil σε "neutral" από "underweight" και σε αύξηση της τιμής-στόχου στα 8,8 ευρώ από 7,3 ευρώ προχωρά με έκθεσή της στις 27/7 η HSBC. Επίσης, στην ίδια έκθεση προχωρά και σε αύξηση της τιμής για τα ΕΛΠΕ στα 7,3 ευρώ από 6,3 ευρώ, με διατήρηση της σύστασης "neutral".

Μεταξύ άλλων η HSBC αναφέρει πως προτιμά τη Motor Oil έναντι των Ελληνικών Πετρελαίων, καθώς η πρώτη θα ευνοηθεί περισσότερο στην περίπτωση ανάκαμψης των middle distillates και βελτίωσης του πιστωτικού κύκλου.

Τα Ελληνικά Πετρέλαια, από την άλλη πλευρά, ενδέχεται να υποαποδώσουν έναντι της Motor Oil
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin, λόγω της αδυναμίας των περιθωρίων και των ανησυχιών σχετικά με τις περικοπές στα μερίσματα.

Η μετοχή της Motor Oil ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 24ης Ιουλίου στα 8,30 ευρώ και των Ελληνικών Πετρελαίων στα 7,20 ευρώ.

Για τα Ελληνικά Πετρέλαια η χρηματιστηριακή προχωρά σε μείωση των εκτιμήσεών της για τα κέρδη ανά μετοχή του διαστήματος 2009 - 2010 κατά 42%, 29% και 27% αντίστοιχα, ενώ για τη Motor Oil υπολογίζει ότι τα καθαρά κέρδη ανά μετοχή της ίδιας περιόδου μειώνονται σε ποσοστά 22%, 38% και 36% αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v