Με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Μαρκόφσκι, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο, ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Λάρισας, στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη με 2-1.
Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, από το ξεκίνημα του ματς, κυρίως λόγω του Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος στο 41'με τη βοήθεια και της τύχης χρίστηκε σκόρερ. Εκανε το σουτ η μπάλα άλλαξε ελάχιστα πορεία από το πόδι του Γιοβάνοβιτς της Λάρισας, τόσο όσο να μπερδέψει τον γκολκίπερ της ΑΕΛ και να γίνει το 1-0.
Στο 54′ η Λάρισα που ήταν καλύτερη επιθετικά στο β' μέρος με την είσοδο του Μαρουκάκη (δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις για φάσεις), βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με σκόρερ τον Ναζλίδη, που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ασίστ του συμπαίκτη του.
Και εκεί που η ΑΕΛ ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και ο Παναιτωλικός σημάδευε τα δοκάρια (είχε και δεύτερο στο 71' σε κεφαλιά του Τομανέ), τελικά οι γηπεδούχοι είχαν τη λύση, όταν ο Μαρκόφσκι με καρφωτή κεφαλιά από σέντρα του Κλέσιο στο 85′ έκανε το 2-1, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του Αγρινίου.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΚΗΣ, 4-2-3-1): Κυριακίδης, Κλέσιο, Ροντρίγκες, Κούσας, Τσοκάνης, Μάρκος Πάουλο, Μάκος, Λεντέσμα (57' Κουτρουμάνος), Φερέιρα (84' Ρόσα), Ουάρντα (69' Μαρκόφσκι), Τομανέ.
ΛΑΡΙΣΑ (ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ, 4-2-3-1): Ξενοδόχοφ, Κόντορ, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Ρέντζας, Ποτουρίδης, Φατιόν (87' Ντέλετιτς), Αβραάμ (81' Κουτσιανικούλης) , Βαρέλα, Ναβάρο (46' Μαρουκάκης), Ναζλίδης.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.gr
FOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin