Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαρινάκης και Μελισσανίδης εκτάκτως στο Μέγαρο Μαξίμου

Ο κίνδυνος Grexit για το ελληνικό ποδόσφαιρο φαίνεται ότι έκανε την κυβέρνηση να καλέσει στο γραφείο του πρωθυπουργού τους ισχυρούς παράγοντες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Μαρινάκης και Μελισσανίδης εκτάκτως στο Μέγαρο Μαξίμου

Μια πολύ σημαντική κίνηση, σε ότι αφορά τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, αφού σύμφωνα με πληροφορίες στο Μέγαλο Μαξίμου προσκλήθηκαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η FIFA έχει δώσει περιθώριο στην ελληνική κυβέρνηση μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή να βρει τον τρόπο για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το Κύπελλο, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα προκύψει το ποδοσφαιρικο grexit, η αποβολή του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ βρέθηκαν στην Ηρώδου Αττικού, σε διαφορετικές ώρες, για να συζητήσουν με την πλευρά της κυβέρνησης τον επικείμενο αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Το αν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, ή κάποιον άλλον κυβερνητικό αξιωματούχο δεν έχει γίνει γνωστό, ενώ από το κυβερνητικό αρχηγείο έλεγαν «ουδέν σχόλιον» σχετικά με την επίσκεψη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v