Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Αστέρα Τρίπολης με 5-0

Ένας σούπερ Ντουρμάζ έκανε σμπαράλια την άμυνα των Αρκάδων και μοίρασε τα τρία από τα πέντε γκολ των «ερυθρολεύκων» και συμμετείχε στο... τέταρτο!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Αστέρα Τρίπολης με 5-0

Ο Ολυμπιακός φιλοδώρησε με πέντε γκολ τον Αστέρα και πήρε από το πρώτο ματς το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, αφού περιθώρια για... ανατροπές στη ρεβάνς της Τρίπολης (3/2) δεν υπάρχουν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος είχε συμμετοχή στα τέσσερα από τα πέντε γκολ (τρεις «καθαρές» ασίστ), τα οποία σημείωσαν οι Ιντέγε (13′, 42′), Φορτούνης (50′, 64) και Πάρντο (79′)!

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Μαζουακού, Μποτία, Σιόβας, Ελαμπντελαουί, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ (74′ Μανιάτης), Φορτούνης (71′ Φουστέρ), Ντουρμάζ (80′ Κολοβός), Πάρντο, Ιντέγε.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι (67′ Κιτοκό), Σανκαρέ, Γκοϊάν (57′ Ζησόπουλος), Γιαννούλης, Χαμντανί, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μάσα, Στανισάβλιεβιτς (46′ Μπερτόλιο), Γιάννου.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v