Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Μάντζιος έσωσε τον Λεβαδειακό

Ο επιθετικός της ομάδας της Βοιωτίας σκόραρε για 5ο παιχνίδι φτάνοντας τα 7 γκολ. Μεγάλη ευκαιρία στην εκπνοή για την ομάδα της Ημαθίας να φύγει με το διπλό. Άτυχοι οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια.

  • του Γιώργου Σπανουδάκη
Ο Μάντζιος έσωσε τον Λεβαδειακό

Η Βέροια μπορεί να προηγήθηκε στη Λιβαδειά, αλλά η τοπική ομάδα αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να... πεθάνει και έφτασε στην ισοφάριση (1-1), με τον Βαγγέλη Μάντζιο να σκοράρει για ένα ακόμη παιχνίδι.

Η Βέροια μπήκε καλά και στο 28' άνοιξε το σκορ, μετά απο λάθος του Μαχαίρα, αφού ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού γύρισε την μπάλα με το κεφάλι προς τα πίσω, με τον Μερεμπασβίλι να βγαίνει μόνος του με τον Βερέμκο και να κάνει το 0-1.

Ο Λεβαδειακός «απάντησε» με μια μεγάλη ευκαιρία στο 46΄όταν στη σέντρα του Μαχαίρα ο Γιακουμάκης έκανε την σκαστή κεφαλιά, όμως η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Λόπεθ. Η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 75΄όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μάντζιος πήρε την κεφαλιά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι στην πλάτη του Ναζλίδη και κατέληξε στα δίχτυα του Λόπεθ για το 1-1. Ένα λεπτό αργότερα ο Γιακουμάκης με δυνατό σουτ εκτός περιοχής λίγο έλειψε να πετύχει την ανατροπή, όμως η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να φύγουν με το διπλό στις καθυστερήσεις με τον Βερέμκό να σώζει την ομάδα του σε εξ επαφής κεφαλιά του Μαραγκού.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Βερέμκο, Μαχαίρας (70΄Ρομέου), Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες (8΄Μανωλάς), Στάθης, Νικολάου, Μίνγκας (85΄Ντομοβτσίσκι), Γιακουμάκης, Φαβάλι, Μάντζιος

ΒΕΡΟΙΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Λόπεθ, Μαλόν, Πούγγουρας, Ετζενγκέλε, Γιαννούλης, Μαραγκός, Άρτσε, Μαγιέφσκι, Μερεμπασβίλι (59΄Γιουσούφ), Καϊκούτ (69΄Κόλα), Ναζλίδης (86΄Όστοϊτς)

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v