Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο Παρίσι ο Πούτιν στις 19 Οκτωβρίου

Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα επισκεφθεί το Παρίσι στις 19 Οκτωβρίου για να συζητήσει την κατάσταση στη Συρία και την Ουκρανία με τον Γάλλο ομόλογό του Φρανσουά Ολάντ.

  • Real.gr
Στο Παρίσι ο Πούτιν στις 19 Οκτωβρίου
Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα επισκεφθεί το Παρίσι στις 19 Οκτωβρίου για να συζητήσει την κατάσταση στη Συρία και την Ουκρανία με τον Γάλλο ομόλογό του Φρανσουά Ολάντ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σύμφωνα με ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Λαβρόφ δήλωσε ότι η Ρωσία θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου η κατάσταση στη Συρία να επιστρέψει στην ομαλότητα, προσθέτοντας ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να συζητήσει τις γαλλικές προτάσεις για τη Συρία, σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v