Συνάντηση Γιούνκερ, Μέρκελ, Ολάντ στο Βερολίνο

Την Τετάρτη το βράδυ αναμένεται να συναντηθούν στο Βερολίνο ο Γάλλος πρόεδρος και η Γερμανίδα καγκελάριος με τον πρόεδρο της Κομισιόν. Απών ο Μ.Ρέντσι.

Συνάντηση Γιούνκερ, Μέρκελ, Ολάντ στο Βερολίνο
Την ερχόμενη Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να συναντηθούν στο Βερολίνο ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, η Γερμανίδα καγκελάριος 'Αγγελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολαντ, όπως μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa. Στους συμμετέχοντες στην συνάντηση, έως τώρα, δεν συμπεριλαμβάνεται ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι.

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων, η καγκελάριος, ο Γάλλος πρόεδρος και ο επικεφαλής της Κομισιόν θα έχουν συνάντηση και με την ηγεσία των Ευρωπαίων βιομηχάνων.

Η νέα αυτή εξέλιξη φαίνεται να επιβεβαιώνει τις ουσιαστικές διαφορές της ιταλικής κυβέρνησης με εκείνες του Παρισιού και του Βερολίνου, σε ότι αφορά την διαχείριση του μεταναστευτικού και προσφυγικού, την ανάγκη να ξεπερασθεί η πολιτική της λιτότητας και τα κύρια αποτελέσματα της συνόδου της Μπρατισλάβα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v