Ρωσία: Προειδοποίηση στην Άγκυρα για την εμπλοκή στην Συρία

Οι ενέργειες της Άγκυρας ενδέχεται να επιδεινώσουν περαιτέρω την κατάσταση στη Συρία, προειδοποιεί το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.

Ρωσία: Προειδοποίηση στην Άγκυρα για την εμπλοκή στην Συρία
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε σήμερα ότι ανησυχεί ιδιαίτερα από τις μετακινήσεις τουρκικών στρατευμάτων και δυνάμεων της συριακής αντιπολίτευσης, που υποστηρίζει η Άγκυρα, βαθύτερα στη συριακή επικράτεια, κινήσεις που ενδεχομένως θα μπορούσαν να επιδεινώσουν την στρατιωτική και πολιτική κατάσταση στη Συρία.

«Αυτό θέτει υπό αμφισβήτηση την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας» επισημαίνει το υπουργείο σε μια ανακοίνωση.

«Καλούμε την Άγκυρα να αποφύγει οποιαδήποτε ενέργεια που θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει περαιτέρω την κατάσταση στη Συρία», τονίζει το ρωσικό ΥΠΕΞ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v