Θεσσαλονίκη: Μετ' εμποδίων η κυκλοφορία στον Περιφερειακό

Μεταξύ των κόμβων Κ10 και Κ12 πραγματοποιούνται, οι εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό.

Θεσσαλονίκη: Μετ εμποδίων η κυκλοφορία στον Περιφερειακό
Μεταξύ των κόμβων Κ10 και Κ12 πραγματοποιούνται αυτήν την εβδομάδα, οι εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, θα γίνουν αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός επί της κεντρικής νησίδας στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Πυλαίας-Πανοράματος (Κ11) και του ανισόπεδου κόμβου στα Κωνσταντινουπολίτικα (Κ10), με κατεύθυνση προς τα δυτικά.
Στο εν λόγω σημείο αποκλείστηκε μία λωρίδα κυκλοφορίας, με τις εργασίες να έχουν ξεκινήσει σήμερα (06/06) στις 09:00.

Κοπή βλάστησης θα γίνει στη δεξιά λωρίδα στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου στα Κωνσταντινουπολίτικα (Κ10) και του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου - Ν. Μουδανιών (Κ12) με κατεύθυνση προς τα ανατολικά.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin Και σε αυτό το τμήμα, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, θα αποκλειστεί μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ οι εργασίες θα αρχίζουν στις 17.00.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v