Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα παιδιά ζωγραφίσουν το «σπίτι»

Με έργα λιλιπούτειων ζωγράφων θα πλημμυρίσει το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από τις 7 μέχρι τις 11 Ιουνίου.

  • Real.gr
Τα παιδιά ζωγραφίσουν το «σπίτι»
Με έργα λιλιπούτειων ζωγράφων θα πλημμυρίσει το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από τις 7 μέχρι τις 11 Ιουνίου. Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Μοσχάτου «Δημήτρειον» διοργανώνουν Έκθεση με θέμα «Ένα σπίτι, μία πατρίδα, ο ίδιος ουρανός…».

Οι «μικροί καλλιτέχνες» του ΚΔΑΠ, ηλικίας από 6 έως 12 ετών, συνεργάστηκαν με τον ζωγράφο Γιάννη Αδαμάκη και την εικαστικό Καίτη Προφήτη και αποτύπωσαν στο χαρτί το δικό τους «ΣΠΙΤΙ», επιστρατεύοντας όλη τους φαντασία τους για να δημιουργήσουν τα έργα τέχνης που θα παρουσιαστούν στην έκθεση.



Από τις 10 το πρωί του Σαββάτου ο εξωτερικός χώρος του Δημοτικού Θεάτρου θα μετατραπεί σε ατέλειωτο παιδικό πάρτι , με μουσική από παιδικές χορωδίες, παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς, μάγους, μουσικοκινητικά παιχνίδια, δράκους, νεράιδες face painting και ένα μεγάλο καβαλέτο για να ζωγραφίσουν όλα τα παιδιά που θα επισκεφτούν την έκθεση.


Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin
Το «Δημήτρειον» είναι μία από τις βασικότερες δομές εκπαίδευσης που λειτουργεί ο οργανισμός «Αποστολή» η οποία παρέχει μετασχολικά προγράμματα εκπαιδευτικής υποστήριξης, δημιουργικής απασχόλησης, φροντίδας και ψυχαγωγίας σε μικρούς μαθητές. Στο φιλόξενο χώρο του καθημερινά περνούν το χρόνο τους 60 παιδιά, ηλικίας από 6 έως 12 ετών, μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v