Συνελήφθη 20χρονος για ληστεία στο Αργολικό

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, που περιλαμβάνει ακόμη τρία άτομα.

Συνελήφθη 20χρονος για ληστεία στο Αργολικό
Συνελήφθη χθες βράδυ στο Αργολικό Αργολίδας, από αστυνομικούς της ασφάλειας Ναυπλίου, ένας 20χρονος Έλληνας, για ληστεία σε βάρος ενός 43χρονου Ρουμάνου και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, που περιλαμβάνει ακόμη τρία άτομα.

Ειδικότερα, ο 20χρονος, μαζί με ακόμη τρεις συνεργούς του, χθες το απόγευμα, στο Αργολικό Ναυπλίου, χτύπησαν τον 43χρονο Ρουμάνο και τον λήστεψαν, παίρνοντάς του όσα χρήματα είχε και το κινητό του τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο Ρουμάνος ενημέρωσε την αστυνομία και οργανώθηκε επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε στο Αργολικό χθες βράδυ ο 20χρονος και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αργότερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση των συνεργών του 20χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v