Δημοσκόπηση-πονοκέφαλος για τον Φρανσουά Ολάντ

Απών από τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών σύμφωνα με μέτρηση για το Itele-Paris Match.

  • Real.gr
Δημοσκόπηση-πονοκέφαλος για τον Φρανσουά Ολάντ
Παρίσι, της Μαρίας Δεναξά

Ο Φρανσουά Ολαντ δεν θα περάσει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών αν διεκδικητές της προεδρίας από την δεξιά, είναι ο Νικολά Σαρκοζί ή ο Αλεν Ζιπέ σύμφωνα με δημοσκόπηση για το Itele-Paris Match.

Τον πρώτο γύρο θα κέρδιζε ο Αλεν Ζιπέ με 30%, θα ακολουθούσε η Μαρίν Λεπέν με 27% (+1%) και τρίτος θα έρχονταν ο Φρανσουά Ολάντ με 16% (-4.5%)

Αν υποψήφιος της δεξιάς ήταν ο Νικολά Σαρκοζί, η Μαρίν Λεπέν θα τερμάτιζε πρώτη στον πρώτο γύρο με 25%, δεύτερος θα ήταν ο Νικολά Σαρκοζί με 21% και τρίτος ο Φρανσουά Ολαντ με 18% (-4%).
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v