Θεσσαλονίκη: Κλειστά τα φαρμακεία την Πέμπτη

Λόγω της συμμετοχής των φαρμακοποιών στην πανελλαδική απεργία.

  • Real.gr
Θεσσαλονίκη: Κλειστά τα φαρμακεία την Πέμπτη
Κλειστά θα είναι τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης την προσεχή, Πέμπτη (4 Φεβρουαρίου) λόγω της συμμετοχής των φαρμακοποιών στην πανελλαδική απεργία.

Οι ανάγκες των πολιτών θα καλύπτονται από τα καταστήματα ασφαλείας, τα οποία και θα λειτουργούν, κατά τη διάρκεια όλου του 24ωρου της κινητοποίησης.

Ο σχετικός κατάλογος, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, θα ανακοινωθεί αύριο (03/02) από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, ο οποίος σε ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Μετά από μια σειρά επώδυνων μέτρων που έπληξαν το ελληνικό φαρμακείο τα τελευταία χρόνια και το οδήγησαν ένα βήμα πριν το οριστικό κλείσιμο, έρχεται το προσχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό να μας δώσει την χαριστική βολή.

Όμως, αυτό το σχέδιο νόμου δεν πλήττει μόνο τους φαρμακοποιούς αλλά όλους τους Έλληνες ελεύθερους επαγγελματίες και έμμεσα όλη την κοινωνία.

Η κυβέρνηση προσδοκά να φτωχοποιήσει όλους τους Έλληνες ελεύθερους επαγγελματίες και αφού εξάντλησε όλους τους φορολογικούς μηχανισμούς έρχεται τώρα να αυξήσει δραματικά τις ασφαλιστικές μας εισφορές.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin
Με το νέο νόμο, καλούμαστε να αποδώσουμε το 70% των εισοδημάτων μας για φόρους και ασφάλιση, χωρίς να αναλογίζεται η κυβέρνηση τις συνέπειες που θα έχει μια τέτοια πρόθεση.

Οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε να περάσει ένα τέτοιο μόρφωμα. Συγκροτούμε αρραγές και κοινό διεκδικητικό μέτωπο με όλους τους άλλους κλάδους και φορείς που αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα».

Τι προτείνει η κυβέρνηση για ασφαλιστικό και φορολογικό

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v