Η Ενωση Κεντρώων για αγρότες και ασφαλιστικό

Τι ανέφερε το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη για τις αγροτικές κινητοποιήσεις και τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρόεδρος του Eurogroup.

Η Ενωση Κεντρώων για αγρότες και ασφαλιστικό

Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων τόνισε ότι «επιμένει στο να μην υπάρξει φορολόγηση στους αποκλειστικώς αγρότες των οποίων ο τζίρος δεν ξεπερνά τις 20.000 ευρώ τον χρόνο», και συνέχισε:

«Θα παρακαλέσουμε όμως τους αγρότες να μην κλείνουν τους δρόμους ώστε το ζήτημα τους να λυθεί χωρίς εντάσεις και στα πλαίσια του διαλόγου. Εμείς μέσα από το κοινοβούλιο θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να τους προστατεύσουμε στο απόλυτο».

Για τις δηλώσεις του Ντάϊσελμπλουμ

Το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη αναφέρθηκε, με άλλο του σχόλιο και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Bloomberg ο Πρόεδρος του Eurogroup, όπου σημειώνεται:

«Η κυβέρνηση φέρνει μια πρόταση για το ασφαλιστικό χωρίς να αναφέρονται μέσα σε αυτό συγκεκριμένα νούμερα. Δικαίως οι ξένοι εταίροι μας πιέζουν και αναζητούν σοβαρές προτάσεις οι οποίες θα εφαρμοστούν και θα επιλύσουν το ασφαλιστικό πρόβλημα που τυραννά την Ελλάδα.

«Ας σοβαρευτεί λοιπόν η κυβέρνηση, ας φέρει προτάσεις κοστολογημένες, ας ερευνήσει το θέμα σε βάθος και ας πράξει για το καλό των πολιτών με γνώμονα την δικαιοσύνη και την λογική».

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο