Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μ. Γιαννάκου: Στο χείλος του γκρεμού η ΝΔ

«Βαρύ φορτίο» χαρακτήρισε η κα Γιαννάκου την πρόταση για να βοηθήσει το κόμμα στο μεταβατικό αυτό στάδιο.

Μ. Γιαννάκου: Στο χείλος του γκρεμού η ΝΔ
Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, είπε η Μαριέττα Γιαννάκου την επομένη της αναβολής των εσωκομματικών εκλογών στην αξιωματική αντιπολίτευση και της πρότασης του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβει η ίδια μεταβατική πρόεδρος μετά από επιλογή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

«Είναι παρακμιακά φαινόμενα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή του Mega, επισημαίνοντας ότι η πρόταση για να βοηθήσει το κόμμα στο μεταβατικό αυτό στάδιο είναι ένα «βαρύ φορτίο» το οποίο θα αναλάμβανε μόνο εφόσον αυτό γινόταν αποδεκτό από τους υποψηφίους αλλά και από τα θεσμικά όργανα.

Επισήμανε, σύμφωνα με το megatv, ότι το θέμα της εκλογής του νέου αρχηγού πρέπει να συνεχιστεί και να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατό, εξασφαλίζοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις ώστε να μην προκύψουν αμφισβητήσεις.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο LinkedinΤάχθηκε μάλιστα υπέρ της σύγκλησης της ΚΟ της ΝΔ, που είναι όπως είπε το υπ' αριθμόν ένα θεσμικό όργανο. Σε ερώτηση για πιθανή ανάμειξη του Κώστα Καραμανλή, υπενθύμισε ότι τον Φλεβάρη είχε επισκεφθεί τον πρώην πρωθυπουργό μαζί με άλλα στελέχη και του είχε προτείνει να επανέλθει στα πράγματα, «διότι υπάρχει μια εμπιστοσύνη των νεοδημοκρατών». Ωστόσο, είπε ότι ο ίδιος δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v