Λιβύη: 40 πτώματα ξεβράστηκαν στις ακτές

Πρόκειται μάλλον για τα θύματα ενός ναυαγίου που έγινε πριν από μια εβδομάδα, ανοιχτά της Λιβύης.

Λιβύη: 40 πτώματα ξεβράστηκαν στις ακτές
Η Ερυθρά Ημισέληνος της Λιβύης ανέφερε πως ανέσυρε 40 πτώματα από την ακτογραμμή κοντά στα λιμάνια Ζλιτ και Χομς και πρόκειται μάλλον για τα θύματα ενός ναυαγίου πριν από μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Διεθνούς Οργανισμού για την Μετανάστευση Τζόελ Μίλμαν, δεν υπήρξαν πληροφορίες για τον χρόνο θανάτου των θυμάτων.

Σύμφωνα με τον ΔΟΜ, τουλάχιστον 3.175 μετανάστες και πρόσφυγες έχουν πνιγεί φέτος κατά την προσπάθεια τους να διασχίσουν την Μεσόγειο.

Η πλειονότητα των προσφύγων και των μεταναστών επιλέγει τη θαλάσσια διαδρομή από τις ακτές της Λιβύης προς τις ακτές της Ιταλίας.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο