Η Sony διαχωρίζει το τμήμα αισθητήρων εικόνας

H Sony είπε ότι θα ανεξαρτητοποιήσει business unit των ημιαγωγών για να επιτύχει μεγαλύτερη ανάπτυξη.

Η Sony διαχωρίζει το τμήμα αισθητήρων εικόνας
Το business unit των ημιαγωγών, το οποίο κατασκευάζει και τους αισθητήρες εικόνας είναι ιδιαίτερα κερδοφόρο και η Sony βασίζει σε αυτό μεγάλο μέρος του σχεδίου της για οικονομική ανάκαμψη.

Η Sony είπε ότι η αυτονομία των επιμέρους business επιταχύνει την ταχύτητα λήψης αποφάσεων και τα καθιστά περισσότερο κερδοφόρα.

Μέχρι στιγμής η Sony είχε επικεντρωθεί στο διαχωρισμό τμημάτων που είναι ελλειμματικά, όπως τα smartphone και TV business.

Οι αισθητήρες εικόνας της Sony χρησιμοποιούνται ευρέως στα smartphone και τους συναντά κανείς στα τηλέφωνα της Apple, μεταξύ άλλων. Ανταγωνιστές της Sony στους αισθητήρες εικόνας είναι οι Samsung και Toshiba.

Η Sony ήδη από τον Απρίλιο έχει πει ότι επενδύσει περί τα $374 εκατομμύρια πλέον του σχεδόν $1δισ. που είχε ανακοινώσει τον Φεβρουάριο.

Η εταιρεία ελπίζει να αναπτύξει περαιτέρω το τμήμα των αισθητήρων εικόνας μέσω της ζήτησης που υπάρχει στην αυτοκίνηση, όπου χρησιμοποιούνται για λόγους ασφαλείας.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin
Πηγή: e-pcmag.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v