Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στους δρόμους βγήκαν τα τρακτέρ

Από το πρωί οι αγρότες συγκεντρώνονται σε σημεία του οδικού δικτύου της Β. Ελλάδας, ενώ προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις στις 20 Σεπτέμβρη έξω από τα εκλογικά κέντρα. (ΧΑΡΤΗΣ)

Στους δρόμους βγήκαν τα τρακτέρ
Στους δρόμους βγήκαν οι αγρότες της Βόρειας Ελλάδας και κατευθύνονται με τα τρακτέρ τους σε κομβικά, όπως λένε, σημεία του εθνικού και επαρχιακού δικτύου προκειμένου να παραταχθούν.

Όπως εξήγησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο επικεφαλής της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων, Χρήστος Γκόντιας, αφού έχουν φτάσει όλοι στον προορισμό τους, θα γίνουν γενικές συνελεύσεις προκειμένου να αποφασιστούν τα επόμενα "βήματα" και πώς θα κινηθούν όλοι "συντεταγμένα και σε κοινή πλεύση".

Τα μέτρα που προωθούνται για το φορολογικό και το ασφαλιστικό είναι αυτά που, όπως λένε οι αγρότες, τους βγάζουν στους δρόμους.

Υπογραμμίζεται ότι οι Βορειοελλαδίτες αγρότες έχουν δώσει «ραντεβού» στα εξής σημεία:

Κήποι στον Έβρο, στην Εγνατία οδό στην Κομοτηνή, στο δρόμο του τελωνείο Εξοχής στη Δράμα, στον κόμβο Αμυγδαλεώνα στην Καβάλα, στον κόμβο Κερδυλίων στις Σέρρες, στην δεύτερη έξοδο της Κατερίνης, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και στον "κόμβο Λαρίσης" στην Κοζάνη.



Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, ημέρα εκλογών, οι αγρότες έχουν δώσει «ραντεβού» στα εκλογικά κέντρα και τους συνοριακούς σταθμούς της χώρας.

Το "παρών" στις κινητοποιήσεις δίνουν σύμφωνα με τον κ. Γκόντια, αγρότες από τους νομούς Ροδόπης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Μαλγάρων, Πιερίας, Ημαθίας, Θεσπρωτίας, Λακωνίας και Λαμίας.

Στο μεταξύ, για τις 28 Σεπτεμβρίου έχει αποφασιστεί η πραγματοποίηση συνεδρίασης του δ.σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) στην Πρέβεζα, με κύριο θέμα την εκτίμηση της κατάστασης και τον προγραμματισμό των νέων κινητοποιήσεων.

ΠΗΓΗ-ΧΑΡΤΗΣ: seleo.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v