ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ : Από το «ξεπούλημα» στις… ιδιωτικοποιήσεις

Στο μικροσκόπιο της Συγγρού έχει μπει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Συζήτηση με τους νέους θα έχει σήμερα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

  • Real.gr
ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ : Από το «ξεπούλημα» στις… ιδιωτικοποιήσεις
Στην τελική ευθεία μπαίνει ο προεκλογικός αγώνας και ο πρόεδρος της ΝΔ συνεχίζει το «πρέσινγκ» απέναντι στους αναποφάσιστους, καθώς πιστεύει ότι εκεί κρύβεται το «κλειδί» για τη νίκη στις εκλογές. Σήμερα το απόγευμα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα απαντήσει σε ερωτήματα που θα του υποβάλλουν νέα σε ηλικία άτομα, καθώς οι δημοσκοπήσεις που αποκωδικοποιεί το επικοινωνιακό επιτελείο δείχνει ότι παρά τα πολύ υψηλά ποσοστά συσπείρωσης που έχει η «γαλάζια» παράταξη στην κατηγορία των νέων ψηφοφόρων δείχνει να υστερεί.

Παράλληλα, θα αρχίσει να δημοσιεύεται και ο τελευταίος κύκλος των προεκλογικών σποτ στα οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ και θα παρουσιάζει τις θέσεις του κόμματος για την επόμενη μέρα. Με αυτή την κίνηση το επικοινωνιακό επιτελείο επιχειρεί λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το προφίλ κυβερνησιμότητας του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας ψάχνει δικαιολογίες για να μην συνεργαστεί


Ο πρόεδρος της ΝΔ μέχρι και την τελευταία μέρα των εκλογών θα συνεχίσει να καλεί σε συνεργασία τον Αλέξη Τσίπρα καθώς εκτιμά ότι το επιχείρημα της συναίνεσης που θέτει διαρκώς ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης κερδίζει τους ψηφοφόρους του μεσαίου χώρου που τάσσονται υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας και της πολιτικής σταθερότητας.

«Προσπαθεί να βρει δικαιολογίες. Γιατί δεν θέλει να συνεργαστούμε αν είναι δεύτερος; Για να πετροβολάει;», πρόσθεσε ενώ σημείωσε πως υπάρχει τελικά πιθανότητα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να συνεργαστούν καθώς είπε ότι «μπορεί τη Δευτέρα ο κ. Τσίπρας να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αν είναι δεύτερος με χαμηλά ποσοστά», αφού η πολιτική, υπογράμμισε, δεν έχει στατικότητα σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξη του στο Mega.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin Στην Συγγρού έχει μπει στο μικροσκόπιο και το πρόγραμμα των 145 σελίδων που έδωσε στην δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις αποκρατικοποιήσεις για τις οποίες κατηγορούσε την κυβέρνηση Σαμαρά, όταν ήταν στην αντιπολίτευση.

«Πριν από έναν χρόνο αποκαλούσαν τις αποκρατικοποιήσεις «ξεπούλημα». Τώρα απαριθμούν τις επικείμενες ιδιωτικοποιήσεις (ανάμεσά τους και τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια), παριστάνοντας ωστόσο ότι «διασώθηκαν» η ΔΕΗ και ο ΑΔΜΗΕ», αναφέρουν μεταξύ άλλων στη ΝΔ.

Προσθέτουν, επίσης, ότι «η νέα προπαγάνδα ΣΥΡΙΖΑ παίζει πάλι με τις λέξεις. Υπόσχεται «εκδημοκρατισμό» των Σωμάτων Ασφαλείας και «σύγχρονη αντεγκληματική πολιτική» και επαίρονται για την κατάργηση των Φυλακών τύπου Γ, την ώρα που με δικό τους νόμο αφέθηκαν ελεύθεροι οι πιο επικίνδυνοι εγκληματίες και ήδη θρηνούμε θύματα», αναφέρει σε non paper η ΝΔ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v