Στους 36 βαθμούς ανεβαίνει ο υδράργυρος

Γενικά αίθριος αναμένεται για σήμερα Τρίτη ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

  • Real.gr
Στους 36 βαθμούς ανεβαίνει ο υδράργυρος
Γενικά αίθριος αναμένεται για σήμερα Τρίτη ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Τις απογευματινές ώρες αναμένονται σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά της κεντρικής - ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και πιθανόν της Θεσσαλίας.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, με τον υδράργυρο να φτάνει έως και τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι 4 και πρόσκαιρα μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedinο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές -απογευματινές ώρες, με πιθανότητα όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και την Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά, κυρίως της κεντρικής - ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 και από αργά το απόγευμα στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ορεινά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βαθμιαία 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο κατά τόπους η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος, με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 28 και τοπικά στην Κρήτη έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v