Ρωσία: Υπό σκέψη η εισαγωγή φρούτων από τη Σερβία

Η ρωσική αρχή ασφαλείας των τροφίμων ανακοίνωσε σήμερα ότι υποψιάζεται πως η Σερβία επανεξάγει μήλα από την Πολωνία κι εξετάζει το ενδεχόμενο να απαγορεύσει όλες τις εισαγωγές φρούτων από τη χώρα.

  • Real.gr
Ρωσία: Υπό σκέψη η εισαγωγή φρούτων από τη Σερβία
Η ρωσική αρχή ασφαλείας των τροφίμων ανακοίνωσε σήμερα ότι υποψιάζεται πως η Σερβία επανεξάγει μήλα από την Πολωνία κι εξετάζει το ενδεχόμενο να απαγορεύσει όλες τις εισαγωγές φρούτων από τη χώρα αυτή που δεν είναι μέλος της ΕΕ, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Η Ρωσία απαγόρευσε όλες τις εισαγωγές φρούτων από την ΕΕ στο πλαίσιο της επιβολής ενός ευρύτερου εμπάργκο τον Αύγουστο ως αντίποινα στις δυτικές κυρώσεις για τον ρόλο της Μόσχας στην ουκρανική κρίση.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v