Αφιέρωμα της Bild για τη σφαγή στο Δίστομο

Με πολυσέλιδο αφιέρωμα στη σφαγή στο Δίστομο κυκλοφορεί η Bild, όπου αναφέρεται στις αξιώσεις της ελληνικής κυβέρνησης και των θυμάτων των ναζί για τις αποζημιώσεις από το γερμανικό κράτος.

  • Real.gr
Αφιέρωμα της Bild για τη σφαγή στο Δίστομο
«Επιζήσαμε από τη σφαγή στο Δίστομο» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας Bild, σχετικά με τις αξιώσεις της ελληνικής κυβέρνησης και των θυμάτων των ναζί για τις αποζημιώσεις από το γερμανικό κράτος.

«Κρίνετε την καταβολή πολεμικών αποζημιώσεων στους Έλληνες ως παράλογη; Διαβάστε την παρακάτω ιστορία» σημειώνει στον υπότιτλο η Bild, η οποία φιλοξενεί μαρτυρίες ανθρώπων που επέζησαν από τις θηριωδίες των Γερμανών στο Δίστομο




«Εν μέσω της κρίσης χρέους, η Ελλάδα έθεσε το ζήτημα των αποζημιώσεων στο τραπέζι» σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα και συνεχίζει:

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin «Η Γερμανία δεν θέλει να πληρώσει, καθώς δεν βλέπει η εν λόγω αξίωση να ‘στέκει’ νομικά. Ωστόσο εκτός από τη νομική διάσταση δεν υπάρχει και η ηθική υποχρέωση;» διερωτάται η Bild στο δημοσίευμά της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v