Δέκα νεκροί μετανάστες ανοικτά της Σικελίας

Η ιταλική ακτοφυλακή μεταφέρει στην ξηρά περίπου 500 διασωθέντες μαζί με τις σορούς των μεταναστών που έχασαν τη ζωή τους όταν το σκάφος τους ανατράπηκε.

  • Real.gr
Δέκα νεκροί μετανάστες ανοικτά της Σικελίας
Δέκα μετανάστες, οι οποίοι προσπαθούσαν να φθάσουν στην Ιταλία, έχασαν τη ζωή τους όταν το σκάφος τους ανατράπηκε στη νότια Μεσόγειο, μετέδωσε σήμερα το ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky TG 24.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα σκάφος της ιταλικής ακτοφυλακής μεταφέρει τις σορούς στο λιμάνι Αουγκούστα της Σικελίας μαζί με περίπου 500 μετανάστες που διασώθηκαν. Δεν είναι σαφές πότε συνέβη το δυστύχημα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, άλλοι 200 μετανάστες διασώθηκαν και μεταφέρονται με δεξαμενόπλοιο σε άλλο λιμάνι της Σικελίας.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin Τον περασμένο μήνα, περισσότεροι από 300 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα σε μία εβδομάδα προσπαθώντας να διασχίσουν τη θάλασσα από την Αφρική στην Ιταλία. Τα περισσότερα από τα σκάφη που μεταφέρουν τους μετανάστες αποπλέουν από τη Λιβύη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v