Ερώτηση Δένδια για τα επεισόδια στην Αθήνα

Για τα επεισόδια της Πέμπτης στο Κέντρο κατέθεσε ερώτηση ο βουλευτής της ΝΔ και την απευθύνει στον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

  • Real.gr
Ερώτηση Δένδια για τα επεισόδια στην Αθήνα
Για τα επεισόδια της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας κατέθεσε ερώτηση ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας και την απευθύνει στον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

«Έναν περίπου μήνα μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου κι αφού η νέα κυβέρνηση κατήργησε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και ακόμη ταλαντεύεται μεταξύ υπουργικών αρμοδιοτήτων που δεν κατανέμονται και ιδιότυπων προσεγγίσεων για τον κατά περίπτωση αφοπλισμό των αστυνομικών δυνάμεων, το κέντρο της Αθήνας έγινε χθες το απόγευμα - για πρώτη φορά έπειτα από 2,5 περίπου χρόνια - πεδίο σοβαρότατων επεισοδίων, εμπρησμών και καταστροφών καταστημάτων και αυτοκινήτων» αναφέρει ο βουλευτής.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin Ο κ. Δένδιας καλεί τον υπουργό να απαντήσει αν αποτέλεσε συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης ή ατύχημα, η απαθής «παρακολούθηση» των βίαιων επεισοδίων της Πέμπτης, στο κέντρο της Αθήνας αντί της αποσόβησής τους και αν αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση τις συνέπειες που θα έχει για το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και τη διεθνή εικόνα της πόλης η «σηματοδότηση» ενός νέου δόγματος «απάθειας» προς κάθε κοπής ταραχοποιούς και βανδάλους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο