Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παππάς: Ερχεται το νομοσχέδιο για ΕΡΤ και... αύξηση ανταποδοτικού τέλους

Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο υπουργός Επικρατείας στο ερώτημα αν είναι στις προτεραιότητες της κυβέρνησης η συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής για το πώς φτάσαμε στο μνημόνιο

  • Real.gr
Παππάς: Ερχεται το νομοσχέδιο για ΕΡΤ και... αύξηση ανταποδοτικού τέλους

Ανοικτό το ενδεχόμενο να μην κατατεθεί ως πακέτο στη Βουλή η συμφωνία με τους εταίρους, αλλά με τη μορφή ξεχωριστών νομοσχεδίων, άφησε σήμερα, Παρασκευή, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Για τη διαφοροποίηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παππάς σημείωσε, ότι όλοι λειτουργούμε «με το βάρος της ευθύνης μας».

Δήλωσε επίσης ότι δεν υπάρχει θέμα νέων εκλογών, καθώς η κυβέρνηση έχει «σαφή λαϊκή εντολή και συμπαγή πλειοψηφία».

Για τις επικρίσεις Σόιμπλε κατά του Γιάνη Βαρουφάκη, ο κ Παπάς είπε, ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών θα πρέπει να δει πώς θα αντιμετωπίσει τα εσωκομματικά του προβλήματα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Τέλος, ο κ. Παππάς ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμο το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ, και ενδεχομένως προβλεφθεί μια μικρή αύξηση στο ανταποδοτικό τέλος.




VIDEO-ΠΑΠΠΑΣ από realmedialive
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v