Λιβύη: Ένοπλοι κατέλαβαν κυβερνητικά κτίρια

Ένοπλοι κατέλαβαν το Σάββατο αρκετά κυβερνητικά κτίρια στην πόλη Σύρτη της Λιβύης, περιλαμβανομένων και διοικητικών γραφείων.

  • Real.gr
Λιβύη: Ένοπλοι κατέλαβαν κυβερνητικά κτίρια
Ένοπλοι κατέλαβαν το Σάββατο αρκετά κυβερνητικά κτίρια στην πόλη Σύρτη της Λιβύης, περιλαμβανομένων διοικητικών γραφείων, ενός τοπικού τηλεοπτικού σταθμού και ραδιοφωνικών σταθμών, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.

Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες, αλλά σύμφωνα με το πρακτορείο, ένοπλοι υποχρέωσαν τους κυβερνητικούς υπαλλήλους να εγκαταλείψουν τα γραφεία τους υπό την απειλή όπλου αφού εισέβαλαν στα κτίρια.

Λίβυοι αξιωματούχοι και κάτοικοι της περιοχής δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι για να σχολιάσουν την είδηση.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, αρκετές ένοπλες ισλαμιστικές οργανώσεις δρουν στη Σύρτη, περιλαμβανομένης της Ανσάρ αλ-Σαρία, η οποία βρίσκεται στον κατάλογο της Ουάσινγκτον με τις τρομοκρατικές οργανώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v