«Αρωμα» Ελλάδας για μαθητές από 6 χώρες

Επισκέφθηκαν την Αρκαδία και συναντήθηκαν με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

  • Real.gr
«Αρωμα» Ελλάδας για μαθητές από 6 χώρες
Είναι μαθητές και εκπαιδευτικοί από έξι διαφορετικές χώρες: την Ιταλία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Τουρκία, την Ισπανία και τη Ρουμανία.
 
Συμμετέχουν, μαζί με το Μουσικό σχολείο Τρίπολης, σε ένα ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα και φιλοξενούνται στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης είχε την ευκαιρία, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, να τους συναντήσει τη Δευτέρα (9/2).
 
Ο κ. Τατούλης χαρακτήρισε «πνοή» για το μέλλον της Ευρώπης την σημασία της αλληλεπίδρασης των νέων, στο επίπεδο των εμπειριών και των νέων προτάσεων για την απασχόληση στην Ευρωπαϊκή οικογένεια.
 
Ο ίδιος αναφέρθηκε στην Πελοπόννησο ως μία ιδιαίτερα δυναμική περιφέρεια, με ένα πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα αλλά και φυσικές ομορφιές.

Επιπλέον, δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει τη σημασία του κινήματος του Αρκαδισμού για τη συγκρότηση της ευρωπαϊκής κουλτούρας.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin 
Μάλιστα, μίλησε και για τα πρόσφατα αρχαιολογικά δεδομένα, που όπως είπε,κατατάσσουν την Πελοπόννησο στις σημαντικότερες περιοχές παλαιοντολογικού και παλαιοανθρωπολογικού ενδιαφέροντος της Ευρώπης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο