Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΝ.ΕΛ: Κόντρες και... αγκαλιές

Με εξώδικο απειλεί ο Π.Καμμένος τον Π.Μελά μετά τον ισχυρισμό του τελευταίου ότι κι άλλοι βουλευτές ήθελαν να ψηφίσουν ΠτΔ αλλά φοβούνται τον πρόεδρο του κόμματος.

  • Real.gr
ΑΝ.ΕΛ: Κόντρες και... αγκαλιές

Στα άκρα βρίσκονται πλέον οι σχέσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον Παναγιώτη Μελά μετά την ανεξαρτητοποίηση του τελευταίου και μετά τις αποκαλύψεις που έκανε, ότι υπάρχουν τέσσερις βουλευτές του κόμματος οι οποίοι θέλουν να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά δεν θα το κάνουν γιατί φοβούνται τον Πάνο Καμμένο.

Το κόμμα προειδοποίησε τον Πειραιώτη βουλευτή στέλνοντας του τελεσίγραφο και τον κάλεσε εντός 24 ωρών να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των τεσσάρων βουλευτών προειδοποιώντας τον ότι σε αντίθετη περίπτωση «το κομμάτι της ψυχαγωγίας που μας προσφέρει, θα μετατραπεί σε εξώδικη πρόσκληση με τις προβλεπόμενες νομικές συνέπειες».

«Τον καλούμε μέσα σε 24 ώρες να δώσει ονόματα και επίθετα των τεσσάρων βουλευτών του Κινήματος που διαδίδει ότι «θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά φοβούνται τον Πάνο Κάμμενο» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛ.

Π.Μελάς: Τέσσερις βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. ήθελαν να ψηφίσουν ΠτΔ αλλά φοβήθηκαν

Τον ισχυρισμό ότι τέσσερις βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. ήθελαν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά φοβήθηκαν και μαζεύτηκαν- όπως είπε- μετά τις αντιδράσεις του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου, εξέφρασε συνομιλώντας με δημοσιογράφους ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Μελάς.

Μάλιστα ο κ. Μελάς υποστήριξε ότι ένας βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., το όνομα του οποίου όμως δεν θέλησε να αποκαλύψει, του ανέφερε ότι δέχεται μεγάλη πίεση από την εκλογική του περιφέρεια για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Ο συγκεκριμένος βουλευτής μου έλεγε. Πες στον πρόεδρο εσύ που έχεις άνεση. Γιατί να μην ψηφίσουμε Πρόεδρο; Εγώ πάω στην περιφέρεια μου και μου λένε ότι δεν θα με ξαναψηφίσουμε αν δεν ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν θα ξαναεκλεγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μελάς.

Παρά πάντως τις πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο κ. Μελάς δεν θέλησε να κατονομάσει τους βουλευτές, αρκέστηκε πάντως να αναφέρει ότι στους τέσσερις βουλευτές είναι και άνδρες και γυναίκες.

Ο κ. Μελάς, απέδωσε την εμπλοκή του ονόματός του και την δημοσιοποίηση του θέματος σε σκοπιμότητες από την πλευρά του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου και της κ. Ξουλίδου, προκειμένου, όπως υποστήριξε, να του ασκηθεί πίεση για να μην ψηφίσει υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Δεν μπορεί για ένα θέμα που με αφορούσε να μην με έχουν ενημερώσει. Δεν μπορείς να μην ενημερώνεις αυτόν που τον αφορά και να βγαίνεις δημόσια να λες ψέματα. Αυτές είναι αισχρότητες και για αυτό έχω καταφύγει στις εισαγγελικές αρχές», τόνισε ο κ. Μελάς αιτιολογώντας έτσι και την αποχώρηση του από τους ΑΝ.ΕΛ.

Στη δημοσιότητα οι διάλογοι Ξουλίδου - Σούκουρη στο Facebook

Την ίδια στιγμή στη δημοσιότητα δόθηκαν μέρος των διαλόγων της βουλευτή του κόμματος, Στ. Ξουλίδου με τον Γιώργο Σούκουρα, στο facebook, ο οποίος φέρεται να είναι το πρόσωπο το οποίο μέσω fb, της έκανε λόγο για χρηματισμό βουλευτών και παρότρυνε και την ίδια να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ τους διαδικτυακούς διαλόγους Σούκουρα - Ξουλίδου 

Θερμή χειραψία Σαμαρά - Κουντουρά και εναγκαλισμός με τον Δ. Σταμάτη

Θερμή χειραψία με τον πρωθυπουργό και εναγκαλισμό με τον στενό συνεργάτη του Δημήτρη Σταμάτη, είχε χθες στους διαδρόμους της Βουλής, η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ελενα Κουντουρά.

Με την βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ να βρίσκεται στον χώρο όπου το επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου ανέμενε τον πρωθυπουργό να φτάσει στη Βουλή, βλέποντας τους δύο άντρες να φτάσουν, αντάλλαξε θερμή χειραψία με τον Αντώνη Σαμαρά. «Εσένα έλα να σε φιλήσω», είπε στον υπουργό Επικρατείας αγκαλιάζοντας και φιλώντας τον, πριν ακολουθήσει σύντομη συζήτηση μεταξύ τους.

Αμέσως άρχισαν οι συνειρμοί, δεδομένου ότι λίγα λεπτά νωρίτερα ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Μελάς μιλούσε για τέσσερις βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ που συμμερίζονται τη δική του άποψη σχετικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μελάς προς Καμμένο: Εάν χρειαστεί θα δώσω τα ονόματα των βουλευτών
 

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v